Dit is een uitgave van www.onzewinkeleext.nl

lekker dichtbij december 2021

Blad 10


Bakkerij Beukeveld,
vaste leverancier van Onze Winkel Eext


Bakkerij Beukeveld

Het gebak  wordt gemaakt door de ambachtelijke regionale bakkerij Beukeveld. In 1968 is bakker Henk Beukeveld samen met zijn vrouw uit liefde voor het ambacht de bakkerij begonnen. Inmiddels heeft zoon Marco de bakkerij overgenomen en bakt hij samen met een enthousiast team de heerlijkste producten. Met alleen de allerbeste ingrediënten bereiden de Beukeveldse bakkers de lekkerste gebakjes en taarten. Bevlogenheid en creativiteit daar draait het om bij bakkerij Beukeveld.

Bakkers met smaak                      

Voor dag en dauw staan de Beukeveldse bakkers op en gaan aan de slag met de beste ingrediënten. Met kennis van de smaak van de streek maken zij de mooiste taarten en het lekkerste gebak. Bakker Beukeveld staat bekend om de echte  Groninger hardbrood en Groninger poffert en is een begrip in de stad Groningen en de Ommelanden. Bakker Beukeveld is de smaakambassadeur van de streek, dagelijks bakken de bakkers van bakker Beukeveld duizenden broden, klein of groot, vanuit de centrale bakkerij aan de Protonstraat in Groningen. Met veel passie en liefde voor het ambacht worden de meest (h)eerlijke producten gebakken. Bij bakker Beukeveld werken bakkers met smaak en dat delen ze graag met iedereen.

De specialist in brood en banket

Kwaliteit en service zijn belangrijke kernwaarden van bakker Beukeveld. Hier vind je alleen het lekkerste gebak, gemaakt door de beste bakkers uit jouw regio. Versheid en ambachtelijke kwaliteit staat voorop en dat proef je terug in de taarten, gebakjes en broden van bakker Beukeveld. 

Bij ONZE WINKEL zijn we heel blij dat bakker Beukeveld iedere ochtend het lekkerste verse brood en gebak levert zodat we alleen de allerbeste producten aan onze klanten bieden.

 


Heerlijke Suikerbrood van

400 gram 


 Goed gevulde kerststol

Middel


Goed gevulde kerststol

Groot


Maak jouw eigen website met JouwWeb