Dit is een uitgave van www.onzewinkeleext.nl

lekker dichtbij december 2021

Blad 14

Bacchus Wijnimport

Vaste leveranciers van Onze Winkel Eext


Bij Sander van Kooten (Vinoloog) is de interesse voor wijn door de jaren heen alleen maar verder toegenomen, wat geresulteerd heeft in een uitgebalanceerd aanbod van unieke wijnen. De passie om maatwerk te leveren zorgt voor een altijd passende identiteit van onze wijnen bij bedrijven, winkels en horeca. Door de schaal en regionale focus van Bacchus Wijnimport is de exclusiviteit per branche en regio goed te waarborgen. Wijnliefhebbers kunnen bij hun kennismaken met wijnen uit de oude en nieuwe wereld op een overzichtelijke en transparante manier. De keuze varieert van toegankelijke wijnen tot en met wijnen uit het hogere segment, uit de oude maar ook de nieuwe wereld.

Met meer dan 400 soorten wijn, eigen import Grappa, Cognac, Armagnac, Limoncello en andere distillaten op voorraad, zijn ze zeer flexibel in onze leveringen en daardoor ook toegankelijk voor de specialistische horeca. Verder bieden ze graag ondersteuning in het proeven en vervaardigen van wijnkaarten en kunnen ze toelichten waarom welke wijnen bij welke gerechten passen. Graag stellen zij in overleg met u bijvoorbeeld wijnarrangementen samen.

Bacchus Wijnimport prefereert vertrouwen en loyaliteit boven ingewikkelde contractuele constructies. Dit betekent dat u sowieso een no-nonsense prijsstelling mag verwachten.

www.bacchuswijnimport.nl


Oud & Nieuw aanbieding

CAVA, L'Anae Brut

Omschrijving:

Met een heldere, sprankelende lichtgele kleur en een fijne mousse. In de geur hooi, Citrus en witte bloesem. Hij doet ook denken aan mineralen en kiezels. De bubbel is levendig, verfijnd en blijft lekker na tintelen. En de smaken komen overeen met de geuren. Deze Cava is lekker fris, droog en lichtvoetig van karakter.

Deze cava wordt gemaakt met de klassieke druiven Macabeo, Xarel-lo en Parellada.

Spijsadvies:

Gezien zijn verteerbare stijl is deze Cava ideaal bij een lunch, op een feestje of als aperitief. Verrukkelijk bij tapas, zoals calamares, gamba’s, tortilla of stokbrood met aïoli), lichte visgerechten (bijv. een stoofpakketje met kabeljauw en lentegroente) en schelp- en schaaldieren, bijvoorbeeld in de paella. Schenk hem  op ongeveer 6 graden.

Excelente botella de cava


Maak jouw eigen website met JouwWeb