Dit is een uitgave van www.onzewinkeleext.nl

lekker dichtbij december 2021

Blad 16

Vaste Eexter leveranciers


By Aaltje Hair en Beaty


Moois uit Eext

Nu te koop bij Onze Winkel: handgemaakte en unieke producten van vier creatieve Eexter ondernemers

Vier creatieve ondernemers uit Eext hebben onder het label Moois uit Eext hun producten ingericht op een display in Onze Winkel aan de Stationsstraat in Eext.

Zeker nu de feestdagen er aan komen en je voor je geliefden een leuk cadeautje zoekt kun je terecht bij Onze Winkel.

De vier ondernemers maken producten die ieder hun eigen handdruk hebben.

Lowieke van Veronzinsels is vertegenwoordigd met een ruim assortiment aan mokken, kaarshouders, vaasjes, vogelhuisjes, bordjes etc. met prachtige illustraties.

Erica van Eri W maakt producten van koeienhuid en leer, in het display vind je o.a. brillenetuis, sleutelhangers, portemonnees en een schoudertasje dat je tijdens een workshop zelf in elkaar zet.

Didi van Zoeff Tassen maakt unieke (toilet) tassen en etuis van gerecyclede materialen zoals zeildoek, stof en binnenbanden. In de winkel vind je ook kussentjes, mondkapjes en originele ringen van haar.

De ondernemer met het grootste knuffelgehalte is Renate van RM-Style en zij verkoopt handwerkpakketten en haar zelfgemaakte knuffels en leuke accessoires voor in huis. In haar webshop vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van haken en breien.

Neem ook eens een kijkje op de websites van deze ondernemers voor nog meer moois: www.veronzinsels.nlwww.eri-w.nlwww.zoefftassen.nlwww.rm-style.nl.