Dit is een uitgave van www.onzewinkeleext.nl

lekker dichtbij december 2021

Blad 18

Vaste leveranciers Onze Winkel Eext


Lunenborg select Banket

Wij van: Lunenborg  Select Banket vinden het bijzonder dat ook wij als leverancier mogen bijdragen aan Onze Winkel Eext. Het is voor een dorp als Eext van uitermate grote betekenis, dat men in de eigen woonplaats de dagelijkse boodschappen kan doen. Wij zien het om ons heen hoe in bepaalde dorpskernen men geen winkel meer heeft en dat is toch heel erg jammer .

Wij hopen dan ook dat men in Eext deze prachtige winkel als een geschenk zal zien en dat de bevolking van Eext hier trots op zal zijn . Voor een dorp is een "eigen" winkel van enorme betekenisvolle waarde. 

Aan Monique en haar medewerkers zal het niet liggen, want die zijn zó gemotiveerd. Wij hopen dat we nog vele jaren ons select banket en luxe koeken mogen leveren aan Onze Winkel Eext.

Namens Select Banket Lunenborg.

Tinus LunenborgDagkadoos is ontstaan uit supermarkt de Dagwinkel in Gasselternijveen. Deze winkel is 4 jaar terug opnieuw geopend, waardoor het dorp weer een supermarkt kreeg.

Met onder andere een ludieke crowdfunding en  met veel medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, kortom medewerkers met mogelijkheden.

Daar is onder andere na een jaar ook de Dagslijter en Dagkadoos uit ontstaan. En zo is het winkelcentrum in Gasselternijveen weer helemaal gevuld.

Dagkadoos levert ook aan andere supermarkten en ook aan Onze winkel in Eext.  Zo kunt u voor een leuk cadeau terecht  in uw eigen dorp.