Dit is een uitgave van www.onzewinkeleext.nl

lekkerdichtbij december 2021

Blad 27

Inspiratie overzicht kerst-gerechten


Mix & match jouw ideale kerstdiner

Met onderstaand schema kunt u kiezen voor een kerstmenu uit: een klassiek kerstmenu, en menu alleen bestaande uit visgerechten, een  vegetarisch kerstmenu een kindermenu, of een snel en gemakkelijk te bereiden menu. Maar u kunt de menu's natuurlijk ook combineren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het klassieke menu, maar het voorgerecht: Crème brûlée van paté met kruidkoekcrouton, wisselt u voor het voorgerecht bij het vis-menu: taartje van zalmmousse.

In dit schema noemen wij suggesties voor een kerstmenu. Maar elders op deze site vindt u natuurlijk nog tal van andere gerechten. Uiteraard kunt u na harte lust combineren. U kunt ook nog de gerechten OWE raadplegen. U kunt de menu's natuurlijk ook aanvullen of minder gerechten maken. Zo zal niet iedereen een tussengerecht nemen. Anderen zullen alleen een voorgerecht, hoofgerecht en nagerecht nemen.  Met dit schema proberen we u te helpen met richting te geven en te inspireren, om zo gemakkelijk een menu samen te stellen. Je kiest dus eigenlijk jouw kersdiner. 

Hoeveel gasten er ook aanschuiven en wat hun wensen ook zijn, hier vind je de lekkerste voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en nagerechten voor kerst. Kies zelf je favorieten: mix & match zoveel je wilt! Eén ding is zeker: van jouw kerstdiner-op-maat zal iedereen genieten.

bron foto en tekst: rewe.de en boodschappen.nl